Salut ! Astazi va voi arata cum sa faceti un userbar “Out Of Bonds” In Photoshop (Eu folosesc photoshop cs 3)
1. Deschideti un fisier cu 350X19 Pixeli
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]2. Alegeti Un Gradient care va place
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]3. Acum ne ducem la image si dam canvas size eu voi mari imaginea de la 350X19 la 350X190
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]4. Ne ducem pe net si alegem o imagine care sa ne placa…Eu am ales trolul =))…Daca aveti o imagine ca a mea dati “q” pentru quick mask si selectati trolul si dupa aceea dati “q” si apoi “Delete”. Daca imaginea selectata "se trica" cand o micsorati cu "Free Transform" folositi optiunea "Sharpen"
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Daca ati urmat toti pasii ar trebui sa arate asa :
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]5. Selecam Layerul cu imaginea respectiva si dam "free transform" pentru a o micsora …Eu am folosit optiunea
“Flip Horizontal” pentru a face trolul ca sa fie cu fata catre text
6. Acum in final salvati imaginea aveti grija sa fie format PNG
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]REZULTAT :
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Sper ca v-a fost de ajutor